Iedereen welkom bij
Brasserie ’t Krievelkuut

in Schulen

Bent u op zoek naar een leuke brasserie in Schulen of omgeving? Dan bent u bij ’t Krievelkuut aan het juiste adres. Onze aandacht gaat naar iedereen, jong, oud, vrijgezellen tot verliefde koppels en verenigingen: u bent steeds welkom als u uit eten wilt gaan in Limburg.

Rolstoelvriendelijk

Onze brasserie telt ongeveer 120 plaatsen en is gelegen tussen Hasselt en Diest. Er zijn tal van fietsroutes aanwezig. Ook belangrijk is dat de toegang rolstoelvriendelijk is gemaakt. Wij sluiten immers niemand uit. Voor een avondje uit in Limburg moet u dus bij ons zijn.

Eerst en vooral zijn er onze heerlijke gerechten, waarbij wij voor elk wat wils op onze menukaart hebben staan. Wij zitten immers al meer dan dertig jaar in de horeca en kennen het vak van binnen en van buiten. Bij ons heerst er een familiale sfeer, waar uw kind de nodige aandacht krijgt.

Café en zaaltje

Maar naast onze brasserie is er tevens ons Café Krievelkuut, dat authenticiteit en gezelligheid hoog in het vaandel draagt. Om het verschil toch een beetje duidelijk te maken, beschikken wij over twee verschillende ingangen. Wij, dat zijn Mario en Hiba, die van hun droom realiteit hebben gemaakt.

Bovenaan is er bij ons een zaaltje dat kan ingehuurd worden voor uw maandelijkse meeting, een babyborrel of een ander evenement. De capaciteit ligt tussen de dertig à vijftig afhankelijk van de opstelling. Er is altijd wel wat te doen in Limburg.

Verwarmd terras

Betalen kan met cash, maar ook de meest courante betaalkaarten zoals VISA, MASTERCARD en MAESTRO. Wij raden u aan om tijdig telefonisch te reserveren voor het brasseriegedeelte. De brasserie en het café hebben elk een terras, dat verwarmd wordt tijdens de koudere maanden.

Buiten de zaak is er ook aan de kleine held gedacht. In de zomermaanden zijn er springkastelen aanwezig, fietsvoorzieningen, petanquebanen… Kortom, wij hebben alles in huis om het hele gezin gelukkig te maken. Binnenin kunnen de groten een spelletje spelen op onze elektronische darts.

Neem contact met ons op

Blader gerust eens door onze website en leer onze Brasserie ’t Krievelkuut in Schulen nog beter kennen. Als u vragen heeft, kunt u ze ons natuurlijk altijd stellen. U kunt verder Krievelkuut in beeld nog wat meer in detail ontdekken.